Afi slabire, Atelierul de slabit - AFI Cotroceni

afi slabire

Atelierul de Slăbit inaugurează al treilea centru în AFI Cotroceni 3 December, by Liliana Kipper Atelierul de Slăbit, centrul de remodelare corporală, estetică facială și epilare definitivă, a inaugurat a treia locație deschisă în București, în decurs de trei ani.

Într-o atmosferă festivă, cu multă bună dispoziție, alături de jurnaliști, persoane cunoscute din lumea mondenă, clienți și prieteni dragi, Atelierul de Slăbit afi slabire deschis porțile pentru toți cei care au dorit să testeze proceduri de ultimă generație și să cunoască echipa de profesioniști care șlefuiește cu succes siluetele.

afi slabire

Terapeuții centrului au oferit informații participanților și au discutat despre beneficiile și rezultatele extraordinare care pot fi obținute în urma procedurilor efectuate în cadrul Atelierului de Slăbit, cu echipamentele care au incorporate tehnologii de ultimă generație. Atelierul de Slăbit a păstrat un traseu ascendent, evoluând permanent din anulcând a deschis primul centru în București, în zona Tineretului.

Expansiunea rapidă s-a datorat dorinței proprietarilor de a pune pe primul plan solicitările și nevoile clienților centrului, și anume, de a fi cât mai aproape de casa lor și de a le oferi tratamente de beauty și remodelare corporală integrate, pentru menținerea îndelungată a unui corp sănătos și afi slabire.

afi slabire

Am avut în vedere timpul lor prețios și necesitatea de a avea într-un singur loc mai multe variante de îngrijire personală. De aceea, am ales drept locație pentru al treilea centru Atelierul de Slăbit, spațiul din cadrul salonului Geta Voinea Factory.

afi slabire

Atelierul de Slăbit este primul centru de remodelare corporală și estetică facială care are integrată în componența sa o clinică medicală. Astfel, a fost creat un centru de frumusețe cu servicii integrate, afi slabire a veni in întâmpinarea celor care doresc să-și reinventeze silueta și să-și mențină tinerețea pielii mai mult timp.

afi slabire

Am pornit din dragoste pentru frumos! Frumosul care implică nu doar frumusețea, ci tot ceea ce generează ea în jurul oamenilor: sănătatea, starea de bine, încrederea în sine, convingerea că se pot face lucruri frumoase pentru afi slabire dragi!

Tratamentul este non-invaziv si inlatura permanent depunerile de grasime inestetice de pe corp prin inghetarea celulelor grase la -8 grade Celsius. Principalul avantaj al tratamentului este ca rezolva problema grasimii localizate fara efecte secundre si fara timp de recuperare dupa efectuarea procedurii. CoolTech este singurul aparat care raceste zona vizata pana la -8 grade Celsius in mai putin de 5 minute, reducand considerabil disconfortul resimtit. Alege ce ti se potriveste: Cu voucherul IzzyReduceri. Tratamentul de remodelare corporala efectuat prin criolipoliza cu aparatul CoolTech reduce semnificativ si eficient tesutul adipos localizat prin intermediul afi slabire sistem de racire controlat care este incorporat intr-un dispozitiv cu vacuum.

Și, totuși, ne-am dorit mai mult de atât. Așa că, am deschis și o afi slabire medicală — Clinica AS din Dorobanți, care vine în susținerea tratamentelor din cadrul Atelierelor de Slăbit, cu expertiza medicilor specializați. În acest fel, reușim să tratăm cu afi slabire, prin recomandările medicilor și tehnologiile echipamentelor de ultimă generație, atât cauza afecțiunilor, cât și efectul acestora. În cadrul locației Atelierul de Slăbit din AFI Cotroceni, care se află în cadrul salonului Geta Voinea Factory, se pot efectua proceduri pentru: tratarea celulitei și a laxității pielii, eliminarea depozitelor de grăsime localizată, epilare definitivă cu laser, rejuvenare facială și corporală, diminuarea ridurilor faciale, peeling, microneedling cu tehnologia Nanopore Stylus, mezoterapie și drenaj limfatic.

Print Mail Antreprenoarea îşi propune să deschidă două centre de înfrumuseţare şi în ţară în următorii cinci ani şi se uită la oraşe ca Sibiu, Braşov, Cluj-Napoca şi Constanţa. Carmen Todică, economist, a cre­at brandul Atelierul de slă­bit în urmă cu aproape pa­tru ani, din dorinţa de a ajuta oamenii să obţină fru­museţea do­rită printr-un stil de viaţă sănătos, o stare de bine pe măsură şi prin creşterea încrederii în sine.

Mai mult, cei care trec pragul Atelierului de Slăbit se vor bucura de o bine meritată relaxare, de satisfacția îngrijirii siluetei și se vor încărca cu energie pentru tot restul zilei. În prezent, Atelierul de Slăbit are o rețea de trei centre care afi slabire zone cheie ale capitalei: Tineretului, Dorobanți și Cotroceni.

SLABIRE EXTREMA 14 ZILE - TOATE MESELE