Traducere "combustion" în română

Ardere științifică

În cartea sa din Ablaze!

Arnold a scris că au existat aproximativ de rapoarte citate despre arderea umană spontană la nivel mondial pe o perioadă de aproximativ de ani. Caracteristici Subiectul a fost acoperit în British Medical Journal în Investigatie stiintifica Un amplu proiect de cercetare de doi ardere științifică, care a implicat treizeci de cazuri istorice de presupus SHC, a fost realizat în de cercetătorul științific Joe Nickell și de analistul criminalist John F.

Raportul lor lung, format din două părți, a fost publicat în jurnalul Asociației Internaționale a Investigatorilor Arsonprecum și ca parte a unei cărți. Nickell a scris frecvent pe această temă, a apărut la documentare de televiziune, a efectuat cercetări suplimentare și a susținut prelegeri la Academia de Științe a Focului din New York din Montour Falls, New Yorkca instructor invitat.

Investigația lui Nickell și Fischer, care a analizat cazuri din secolele 18, 19 și 20, a arătat că corpurile arse ardere științifică aproape de surse plauzibile pentru aprindere: lumânări, lămpi, șeminee și așa mai departe. Anchetele au constatat, de asemenea, că a existat o corelație între presupuse decese prin SHC și intoxicația victimei sau alte forme de incapacitatecare ar fi putut să le determine să fie neglijente și incapabile să răspundă în mod corespunzător la un accident.

În cazul în care distrugerea corpului nu a fost deosebit de extinsă, o sursă principală de combustibil combustibil ar fi putut fi în mod plauzibil îmbrăcămintea victimei sau un înveliș, cum ar fi o pătură sau o mantă. Cu toate acestea, acolo unde ardere științifică a fost extinsă, au fost implicate surse suplimentare de combustibil, cum ar fi umplerea scaunelor, învelișurile de podea, pardoseala în sine și altele asemenea.

Potrivit anchetei lui Nickell și Fischer, obiectele din apropiere au rămas deseori nedeteriorate, deoarece focul tinde să ardă în sus, dar arde lateral cu o anumită dificultate. Incendiile în cauză sunt relativ mici, obținând o distrugere considerabilă prin efectul fitilului, iar obiectele relativ din apropiere s-ar putea să nu fie suficient de apropiate pentru a lua foc singuri la fel cum se poate aborda îndeaproape un foc de tabără modest, fără a ardere științifică.

comandă chipotle pierdere în greutate

Neurologul Steven Novella a spus că scepticismul cu ardere științifică la arderea spontană a omului sângerează acum pentru a deveni ardere științifică popular cu privire la arderea spontană. Un studiu realizat în de Angi M. Christensen de la Universitatea din Tennessee a incinerat atât probe sănătoase cât și osteoporotice de os uman și a comparat schimbările de culoare și fragmentarea rezultate.

Același studiu ardere științifică constatat că atunci când țesutul uman este ars, flacăra rezultată produce o cantitate benzi de slabire de căldură, indicând faptul că este puțin probabil ca focul să se răspândească din țesutul ars.

Traducere "combustion" în română

Explicații sugerate Unele ipoteze ardere științifică să explice ardere științifică în care SHC ar putea apărea fără o sursă de flacără externă, în timp ce alte ipoteze sugerează că incidentele care ar putea apărea ca o combustie spontană au de fapt o sursă externă de aprindere - și că probabilitatea unei arderi umane spontane fără o sursă de aprindere externă este destul de scăzut.

Explicații naturale Aproape toate cazurile postulate de SHC implică persoane cu mobilitate redusă din cauza vârstei înaintate sau a obezitățiiîmpreună cu o stare de sănătate precară.

Victimele prezintă o mare probabilitate de a fi murit în somn sau de a nu fi putut să se miște după ce au luat foc. Țigările sunt adesea văzute ca sursa de incendiu, deoarece eliminarea necorespunzătoare a materialelor pentru fumat cauzează unul din patru decese de incendiu în Statele Unite. Cauze naturale, cum ar fi atacurile de cord, pot duce la moartea victimei, apoi la scăparea țigării, care după o perioadă de mocnire poate aprinde hainele victimei.

  • Particular emphasis is on combustion instrumentation and control.
  • Activitate stiintifica
  • combustion - Traducere în română - exemple în engleză | Reverso Context
  • Realizat singur sau in colectiv partea de analiza, programare, implementare pentru urmatoarele contracte industriale: Bilantul contabil al I.
  • Arderea | PMI Science
  • EUR-Lex - C() - EN - EUR-Lex

Această combustie poate continua atât ardere științifică cât combustibilul este disponibil. Această ipoteză a fost testată cu succes cu țesut de porc și este în concordanță cu dovezile recuperate din cazurile de combustie umană. Corpul uman are de obicei suficientă energie stocată în grăsimi și în alte depozite chimice pentru a arde complet corpul; chiar și persoanele slabe au câteva kilograme de grăsime în țesuturi.

Această grăsime, odată încălzită de îmbrăcămintea aprinsă, se blochează în haine la fel ca ceara de lumânare care inițial era din grăsime animală este trasă într-un fitil aprins, oferind combustibilul necesar pentru a menține fitilul aprins. Proteina din corp arde, de asemenea, dar furnizează mai puțină energie decât ardere științifică, apa din corp fiind principalul impediment pentru combustie. Cu toate acestea, arderea lentă, care durează ore, dă apei timp de evaporare lentă.

cum să faci o pierdere în greutate

Într-o zonă închisă, cum ar fi o casă, această umiditate se va recondensa în apropiere, ardere științifică pe ferestre.

Picioarele nu ard de obicei, deoarece de multe ori au cele mai puține grăsimi; mâinile au, ardere științifică asemenea, puțină grăsime, dar pot arde dacă se odihnesc pe abdomen, ceea ce oferă toate grăsimile necesare pentru ardere. Opărirea poate provoca răni asemănătoare arsurilor, uneori ducând la moarte, fără a da foc hainelor.

Deși nu se aplică în cazurile în care corpul este carbonizat și ars, acest lucru a fost sugerat ca o cauză în cel puțin un eveniment revendicat de ardere științifică SHC. Brian J. Ford a sugerat că cetozaposibil cauzată de alcoolism sau de o dietă cu conținut scăzut de carbohidrați, produce acetonăcare este foarte inflamabilă și, prin urmare, ar putea duce la arderea aparent spontană. SHC poate fi confundat cu autoimolarea ca formă de sinucidere. Uneori există explicații rezonabile pentru decese, dar susținătorii ignoră autopsiile oficiale și dovezile contradictorii, în favoarea ardere științifică anecdotice și a mărturiilor personale.

În MCAS, mastocitele eliberează spontan peste de molecule inflamatorii cunoscute sub numele de mediatori, inclusiv substanța noradrenalină norepinefrină. Afrin scrie că eliberarea de cantități mari de norepinefrină, sau poate o altă substanță derivată din mastocite, ar putea activa o proteină de reglementare numită UCP-1 în cantități mai mari decât cele normale.

Pierderea în greutate sfârșitul anilor 20

UCP-1 determină eliberarea oxidării adipoase sub formă de căldură. Țesutul adipos este un depozit cunoscut de mastocite. Odată ardere științifică țesutul adipos a fost aprins, teoretic s-ar arde, inclusiv măduva osoasă.

Ardere științifică britanic, Dr. John Emsley, sugerează că cazurile de combustie spontană umană ar putea fi rezultatul unei supraproducții a unui lichid piroforic, difosfan, în intestin.

El postulează că auto-arderea difosfanului ar avea ca rezultat și aprinderea gazelor de hidrogen și metan din intestin, ardere științifică ce ar explica cazurile în care s-au văzut că flăcările albastre provin din abdomen.

arzator de grasimi bsc

Metanul arde cu o flacără albastră pal. Teorii alternative Larry E. Arnold în cartea sa din Ablaze!

Arnold a scris, de asemenea, că ardere științifică unui corp uman ar putea fi crescută de anumite circumstanțe, cum ar fi ardere științifică alcoolului în sânge.

El a mai propus că stresul extrem ar putea fi declanșatorul care declanșează multe arderi. Cercetătorul Joe Nickell a criticat ipotezele lui Arnold ca fiind bazate pe dovezi și argumente selective din ignoranță.

John Abrahamson a sugerat că fulgerul cu bile ar putea explica combustia spontană a omului.

pierderea în greutate ideală providența nordică

Exemple notabile La 2 iulieMary Reesero femeie în vârstă de 67 de ani, a fost găsită ardere științifică până la moarte în casa ei, după ce proprietarul ei și-a dat seama că clanța ușii casei era neobișnuit de caldă. Proprietarul a notificat poliția și, la intrarea în casă, a găsit rămășițele lui Reeser complet arse în cenușă, rămânând doar un picior. Scaunul în care stătea a fost, de asemenea, distrus.

În timpul anchetei, detectivii au descoperit că temperatura lui Reeser era de aproximativ 1. Reeser a luat somnifere și a fost și fumător. O teorie obișnuită a fost că ea a fumat o țigară după ce a luat pastile de dormit, iar apoi a adormit în timp ce încă ținea țigara în flăcări, ceea ce i-ar fi putut aprinde rochia, ducând în cele din urmă la moartea ei.

Margaret Hogan, o văduvă de 89 de ardere științifică, care locuia singură ardere științifică casă de pe strada Prussia, DublinIrlandaa fost găsită arsă până la distrugerea completă la 28 martie Flori de plastic pe o masă din centrul camerei fusese redus la lichid și un televizor cu ecran topit stătea la 12 picioare de fotoliu în care erau găsite rămășițele cenușii; altfel, împrejurimile erau aproape neatinse.

Ardere științifică două picioare și ambele picioare de sub genunchi nu erau afectate.

EUR-Lex Access to European Union law

Un mic foc de cărbune ardea în grătar când un vecin a părăsit casa din ziua precedentă; cu toate acestea, nu a putut fi găsită nicio legătură între acest incendiu și cel în care a murit doamna Hogan. Henry Thomas, un bărbat în vârstă de 73 de ani, a fost găsit ars de moarte în camera de zi a casei sale consiliare din moșia Rassau din Ebbw ValeSouth Walesîn Întregul său corp a fost incinerat, lăsându-i doar craniul și o porțiunea pierdeți în greutate obsesia picior sub genunchi.

Picioarele și picioarele erau încă îmbrăcate în șosete și pantaloni. Jumătate din scaunul în care stătuse el a fost, de asemenea, distrus.

Polițiștii criminaliști au decis că incinerarea lui Thomas se datorează efectului fitilului. Descrierea fenomenului de către Melville este extrem de teribilă. În romanul Bleak House de Charles Dickenspersonajul domnului Krook moare de combustie spontană la sfârșitul părții X.

În mockumentary-ul din This Is Spın̈al Tapdespre trupa fictivă de metal greu Spinal Tapse spune că doi dintre foști bateriști ai trupei au murit în ardere științifică separate de combustie spontană pe scenă. La începutul jocului video Parasite Eve dinun întreg public din Carnegie Hall arde spontan cu excepția lui Aya Brea, protagonista jocului în timpul unei prezentări de operă, în timp ce actrița ardere științifică Melissa Pierce începe să cânte.

În cel de-al optulea episod al celui ardere științifică doilea sezon al seriei de televiziune procedurale de poliție americană de acțiune Arzător de grăsimi klang CISeste investigat un caz în care victima la prima vedere pare să fi fost ucisă prin ardere umană spontană. În episodul 2 al celui de-al doilea sezon al seriei TV Picket Fencesse arată că primarul orașului a fost ucis de o combustie spontană.

Inamicii personajului Forței de Foc sunt oamenii care au acest fenomen.

Când i-a adus-o agentului său literar, lenea sfârșitului său o enervează la arderea spontană în fața Toastului. Emisiunea de comedie de desene animate South Park a consacrat un întreg episod combustiei spontane umane Vezi si.