Ce este dieta cu cafea?

Cafea slabit, Cum să slăbeşti 8 kg cu CAFEA. Cea mai simplă dietă din lume

Conținutul

  cafea slabit

  Pasta obţinută se păstrează într-un borcan de sticlă, închis ermetic, la frigider. În dimineaţa următoare preparatul se face searaamestecul poate fi folosit.

  cafea slabit

  Mod de administrare: Din amestecul preparat se iau linguriţe, care se adaugă în ceaşca de cafea caldă. Se amestecă bine, până la dizolvare, şi se cafea slabit cu inghituri mici. Se consumă în fiecare dimineaţă, fără restricţii de timp. Este bine de știut că uleiul de cocos arde mai multe calori, iar efectele lui benefice se datorează acizilor semi graşi.

  cafea slabit

  Scorţişoara previne depunerea de grăsimi, cafea slabit reglează activitatea pancreasului şi glicemia, prelungind starea de saţietate, ajutând procesul de ardere a grăsimilor şi prevenind formarea în exces de ţesut adipos.

  Mierea tine sub control pofta de dulce, iar în combinație cu scorţişoara pot face minuni pentru siluetă.

  cafea slabit

  Acest amestec are efect de reglare a nivelului de glucoză din sânge, fiind dovedit că scorţişoara are acţiune hipoglicemiantă, astfel încât pofta de dulce este mai uşor de ţinut în frâu. Cafeaua are efecte de stimulare a activităţii cafea slabit, a mişcării organelor digestive a peristaltismuluia proceselor de eliminare a toxinelor. Acesta este explicația pentru faptul că această băutură îi poate ajuta pe cei cu digestie lentă, cu fiere leneşă sau cu constipaţie.

  cafea slabit

  Foto: rf.