Andreea Erhan (erhanandreea2) on Pinterest

Erha slăbire, (New) 7 sfaturi care iti pot salva viata intr`o zi

Conținutul

  erha slăbire

  Locul pitoresc, ambianța de sărbătoare, ochii zîmbitori și alaiul portului popular a colectivelor artistice care s-au deplasat la estrada de vară în frunte cu fanfara au scos de prin ogrăzi erha slăbire săteni și au lăsat fară cuvinte toți spectatorii dornici de aplauze și veselie. Farmecul sărbătorii a început cu spectacolul teatralizat unde toți participanții, ospeții, au fost serviți cu cireșe, iar apoi toată lumea a fost invitată să întindă o horă de sărbătoare.

  erha slăbire

  Seliște, ans. Brăviceni, ans. Vatici, ans.

  erha slăbire

  Peresecina și ans. Cuvinte și urări frumoase participanților le-a dorit Dna Elena Guler, șef Secția Cultură Orhei, care a venit cu vorbe bune pentru toți cei prezenți.

  erha slăbire

  Puțintei, în scopul promovării folclorului național, a creației artiștilor amatori, monitorizarea tradițiilor și obiceiurilor populare, promovarea portului popular și impulsionarea vieții culturale în localitățile rurale.

  Colectivele participante au fost menționate de către juriu cu diplome și recompense bănești. Secția Cultură aduce mulțumiri tuturor erha slăbire participante, primarilor comunelor și erha slăbire care au asigurat cu transport deplasarea participanților și tuturor celor care au contribut la desfășurarea unei sărbători cu adevărat frumoase în special doamnei primar a comunei Puțintei, Dna Elena Soboleva, care a investit mult suflet la organizarea și desfășurarea sărbătorii.

  erha slăbire