Rețete de gătit de casă cu fotografii - ateliere pas cu pas

Matthiola slăbire

  • Mattiola este bicorn. Cultivând din semințele de bicornic matthiola
  • Levka: fotografii de flori, în creștere de la sămânță, plantare, îngrijire - Îngrășăminte
  • Cum și când să colecteze semințe 6.
  • Subtilitățile udării, regulile de bază: moderarea și regularitatea.

Mattiola este bicorn. Cultivând din semințele de bicornic matthiola Aspectul nu prea captivant și matthiola slăbire numai în timpul serii-noapte nu sunt considerate în mod absolut neajunsurile sale.

Cresterea si plantarea mattiolei

La matthiola slăbire urmei, Mattiolu, ca cel mai rafinat miracol, este încă adesea plantat separat de alte flori, lângă cărări de mers, matthiola slăbire, într-un ghiveci pe terase și balcoane, sub ferestrele deschise vara. Puteți semăna în jurul plantelor cu flori de primăvară, a căror parte aeriană moare de vară - lalele, narcise etc.

matthiola slăbire

Dintre acestea, cea mai frecventă în floricultură este Mattiola bicorn. Matthiola bicornis. În cadrul genului, ea este ruda cea mai apropiată de Levkoy, care matthiola slăbire mai corect numită matthiola graying Matthiola incana deși în exterior foarte puțin seamănă cu ea. Planta formează tufișuri puternic ramificate, cu tulpini drepte de 40—50 cm înălțime, acoperite cu flori lila modeste, rareori rozaliu, liliac sau alb cu un diametru de aproximativ 1 cm, care sunt colectate în inflorescențe racemoase.

Cum și unde să plantați mattiola în grădină

Florile Mattiola sunt închise în timpul zilei. Cultivare și reproducere Mattiola este foarte nepretențioasă. Crește pe orice tip de sol, este rezistent la frig și rezistent la secetă, deși preferă sol nisipos, calcaros, bine drenat.

Iubeste o locatie luminoasa, dar poate tolera lumina umbra partiala, la umbra planta este extinsa si infloreste reticenta.

Răspunsuri la întrebările cele mai presante despre matiii în creștere

Mattiola este rezistentă matthiola slăbire frig, rezistă la îngheț până la -7 ° C. Dar, în ciuda aspectului său modest, Mattiola a fost cultivată mult timp în grădini, deoarece florile sale au o aromă puternică și foarte plăcută.

De aceea, matthiola este plantată de obicei lângă terase, arbori, bănci de grădină, cărări.

SLABIRE EXTREMA ghid - Plan de alimentatie 2200 calorii - part 5

Puteți crește și în mixborders, rockeries, peluze maure și pe balcoane. Cele mai populare soiuri de matthiola bicorn, cel mai des utilizate pentru plantarea în țară: aromă de seară și liliac liliacviolet de noapte liliac palculoare stele un amestec de soiuri cu matthiola slăbire diferite.

Mattiola este cultivată prin însămânțarea semințelor în pământ deschis la începutul lunii mai, preamestecată cu nisip.

matthiola slăbire

Nu este necesar să semănați adânc semințele de matiola, puteți chiar să le împrăștiați pe o zonă umezită a pământului și să presărați ușor 0,5 cm deasupra solului. Și pentru a vă bucura de mirosul frumos și curat, care se calmează și se liniștește mai mult, puteți semăna semințele de matthiola a doua oară, și a treia matthiola slăbire târziu, după zile.

matthiola slăbire

Acest lucru va face posibilă extinderea perioadei de înflorire a plantei și saturarea grădinii cu parfum, din iunie până în octombrie. Cultivarea prin răsaduri pentru bicornul matthiola nu este recomandată, deoarece sistemul său principal de rădăcină după recoltare și transplantare se matthiola slăbire foarte slab.

Soiuri de Mattiola

Lăstarii tineri cu frunze trebuie subțiați cu atenție până la o distanță de cm. Înflorirea matthiola cu însămânțarea timpurie a semințelor începe la începutul lunii iulie și durează o lună.

matthiola slăbire

Mattiol nu are nevoie de îngrijire specială. Udarea trebuie efectuată în mod regulat, dar nu din abundență. Planta nu tolerează introducerea în sol a gunoiului de grajd proaspăt sau suficient de putrezit, așa că folosim îngrășăminte minerale pentru plantele cu flori pentru pansament.

matthiola slăbire

Diluează-le în apa destinată irigării, în conformitate cu instrucțiunile. Pe pământul nutritiv, pansamente de top se efectuează în timpul sezonului și 6—8 pansamente de top pe solul epuizat.

  • Mattiola - crește din semințe atunci când este plantată. Mattiola - plantare și îngrijire
  • Forma florilor simplu, terry, gustomahrovye.
  • Metalurgie Mattiola: aterizare și îngrijire.

Îngrășământul trebuie aplicat în perioada de înmugurire, deoarece aceasta contribuie la formarea mai multor flori. Astfel de proceduri trebuie efectuate foarte atent pentru a nu deteriora tulpinile fragile ale florilor.

Mattiola - plantare și îngrijire Mattiola este o plantă ornamentală, care este renumită nu numai pentru aspectul excelent, dar și pentru aroma minunată pe care florile acestei plante o emană în orele de seară. Tipuri de Mattiola Mattiola, plantarea și îngrijirea pentru care nu va fi matthiola slăbire problemă nici pentru un cultivator începător, are aproape 50 de specii diferite în natură, dar în floricultura de origine sunt cultivate doar Mattiola bicorn latine matthiola bicornis și Mattiola cu părul gri, care se mai numește și pe stânga matthiola incana. Matriola bicorn crește până la 50 cm înălțime, are tulpini târâtoare subțiri și frunze pufoase. Această specie este rezistentă la frig, astfel încât semințele pot fi semănate direct în sol, fără să crească răsaduri în condiții de seră. Se recomandă să plantați o matthiola cu două coarne lângă plante mai dense, pe poteci sau în apropierea arborilor de vară, pentru a inspira aroma florilor sale, relaxându-vă sau plimbându-vă în grădină.

Semințele colectate după înflorirea matthiola în păstăi plate uscate pot fi utilizate cu succes pentru însămânțare iarna în noiembriedar numai pe un sol nisip ușor. Cu o îngrijire adecvată, bicornul de matiol rămâne sănătos pe parcursul întregului sezon de creștere.

De asemenea, matthiola slăbire nu sunt plasate acolo unde humusul a fost introdus anterior în sol. Odată cu alunecarea periodică a solului, poate avea loc degradarea rădăcinilor, ceea ce duce adesea la moartea plantei.