Olanda va cumpăra 37 de avioane de vânătoare F-35 JFS

Slabire jsg. Lara Gut im Training - YouTube | Youtube, Ball exercises, Exercise

Conținutul

  Vezi mai multe slabire jsg din categoria slabire jsg "După ce am evaluat oferte de la diferiţi concurenţi în şişi pe baza datelor actualizate înCabinetul a decis, potrivit unor consideraţii operaţionale şi financiare, să aleagă avionul de tip F ca noul avion de luptă al forţelor armate olandeze", a adăugat ea.

  transa de slabire

  Opţiunea era foarte aşteptată, Olanda fiind una dintre ţările care contribuie îndeaproape la dezvoltarea JSF. Încă dinavionul de tip JSF era considerat ca favorit în vederea înclocuirii flotei actuale de avioane de tip F, din cauza "discreţiei" sale, care îl face aproape invizibil pe radar. ÎnOlanda s-a alăturat, împreună cu alte opt ţări, la procesul de dezvoltare a avionului de luptă.

  povești despre pierderea în greutate popsugar

  Însă o propunere de achiziţionare a acestui tip de avion a fost respinsă de către Parlament, în principal de Partidul Laburist PvdA, centru-stângape atunci în opoziţie. Între timp PvdA şi-a schimbat părerea, în prezent fiind membru al coaliţiei majoritare în Camera inferioară, alături de partidului premierului liberal Mark Rutte VVDîn urma alegerilor din septembrie.

  posibile efecte secundare ale arzătoarelor de grăsimi