Cum îşi menţine silueta Octavia Geamănu

Slabire octavia

Conținutul

  Google Plus Însurătoarea îi prieşte de minune lui Marian Ionescu 54 de ani.

  slabire octavia guru de slabire faimos

  De când s-a cununat civil cu Octavia Geamănu 31 de anila sfărşitul lunii ianuarie, liderul formaţiei Direcţia 5 a scăpat şi de câteva kilograme. Marian Ionescu a slăbit de la atâta iubire. Liderul formaţiei Direcţia slabire octavia a fost fotografiat, zilele trecute, pe Calea Victoriei, unde se plimba agale în timp ce vorbea la telefon.

  slabire octavia sfaturi de acasă în pierderea în greutate

  Foarte bine dispus, Marian Ionescu părea într-o formă de zile mari şi, după cum se poate vedea în imaginile surprinse de către fotoreporterii Click! Să-l fi pus tânăra lui soţie la dietă?

  slabire octavia va arde 5x5 grăsime

  Marian Ionescu a scăpat de câteva kilograme de când s-a însurat Foto: Alex Muscaliu Liderul formaţiei Direcţia 5 părea prins în conversaţia pe care o purta la telefon Foto: Alex Muscaliu Marian Ionescu s-a însurat în urmă cu două luni După patru ani de iubire, presăraţi cu despărţiri, împăcări şi escapade amoroase, Marian Ionescu s-a însurat cu Slabire octavia Geamănu pe 31 ianuarie, la Galaţi.

  Cununia civilă s-a desfăşurat departe de ochii curioşilor, iar ştirista a dat vestea cea mare după o zi, pe pagina ei de Facebook. Marian Ionescu şi Octavia Geamănu s-au cununat civil în secret, la Galaţi Foto: arhivă slabire octavia S-a iubit cu multe femei celebre Marian Ionescu a avut de când se ştie mare lipici la reprezentantele sexului frumos!

  Chiar dacă a fost însurat, timp de 24 de ani, cu Adriana Ionescu, pierdeți-vă în greutate şi-a făcut de cap de câte slabire octavia a avut ocazia, iar calităţile lui de Don Juan au cucerit multe femei.

  slabire octavia scădere a greutății jowls