Slabire sj. Postul intermitent - slabeste fara sa renunti la alimentele tale favorite

Conținutul

  Dieta Daneză este unul dintre cele mai stricte și agresive regimuri de slăbire, care promite o scădere în greutate de până la 10 kilograme și reducerea celulitei, în doar câteva zile.

  slabire sj

  Autor: Dr. Dieta Daneză promite o reducere în greutate de până la 10 kilograme, mai puțină celulită, un metabolism schimbat și menținerea noii greutăți timp de 2 slabire sj, totul în doar câteva zile. Odată cu aceste presupuse avantaje vin însă și riscurile asociate unui regim foarte strict și dur pentru organism, de aceea nu intamplator dieta se aplica in diverse spitale, cu monitorizare medicala.

  slabire sj

  Medicii cardiologi susțin că are beneficii pentru sistemul cardiovascular, însă părerile sunt împărțite atunci când vine vorba despre rinichi, ficat sau slabire sj digestiv. Și asta pentru că cele 13 zile de dietă impun un aport de doar de calorii pe zi, iar lista de alimente permise este foarte restrânsă. Toate cele 13 zile ale dietei presupun un meniu diferit.

  slabire sj

  De aceea respectarea întocmai a regulilor este atât de importantă. Mai trebuie să știi că sarea, condimentele, prăjelile, dulciurile, alcoolul și sucurile sunt complet interzise.

  slabire sj

  În plus, nu ai voie să iei nicio gustare în afara celor 3 mese slabire sj.