Datele sugerează că revenirea economiei americane slăbeşte

Slăbește austria

Michel nu se așteaptă încă la un progres, prevede un alt summit al EU în iulie și spune că mai este multă muncă pentru șefii de guvern. Pe masă este prezentată propunerea Comisiei Europene pentru bugetul multianual CFM de miliarde EUR și un fond de recuperare corona de miliarde EUR, din care miliarde sub formă de subvenții.

  1. Откровенно говоря, я сама была удивлена.
  2. Они сказали нам "Хорошо.

Contributori neri Olanda, Danemarca, Suedia și Austria au declarat în repetate rânduri că nu doresc să cheltuiască mai mult. Aceste patru țări doresc în primul rând ca țările din sudul Europei afectate de criza coronei să-și înceapă economiile cu împrumuturi ieftine și nu cu cadouri sau subvenții europene.

slăbește austria

Întrebarea de aici este dacă fiecare slăbește austria trebuie să parcurgă toate procedurile de plată EU și, prin urmare - astfel - toate tipurile de condiții pot fi atașate de acesta de slăbește austria serviciul public EU și politicienii EU. Președintele EU, Michel, a menționat anterior că șefii guvernului se află pe aceeași pagină pe mai multe puncte.

Dar se așteaptă că se vor lupta și cu multe bătălii în ceea ce privește valoarea și conținutul bugetului multianual, despre introducerea de noi taxe europene și despre reducerile pe care țările precum Olanda le mai primesc.

La începutul acestui an, cancelarul german Angela Merkel a concluzionat că Germania va trebui să contribuie mai mult la EU, nu numai pentru a repara daunele coronelor economice, ci și pentru a menține și îmbunătăți infrastructura economică europeană. După aceea, Austria și Olanda, în special, au rămas ca luptători viguroși ai ajutorului financiar necontrolat acordat țărilor din sudul Europei și al preluării datoriei colective EU.

Cabinetul olandez de coaliție spune acum că caută un compromis în ceea ce privește fondul de recuperare EU. Este vorba despre mult mai mult decât doar despre întrebarea dacă fondul ar trebui să ofere împrumuturi sau cadouri, spune acum premierul Rutte.

slăbește austria

Cele patru țări protestante de la EU slăbește austria că țările din sud ar trebui slăbește austria își reformeze în principal piața muncii și sistemele de pensii în schimbul ajutorului.

Dacă nu se găsește nicio soluție la summitul EU, Uniunea Europeană va ieși slăbită din criză, a avertizat premierul liberal Mark Rutte.

Account Options

Potrivit lui Rutte, se întâmplă și mai multe. Dacă diferențele economice din Europa se extind din cauză că țările din nord se recuperează mai rapid din criză decât cele din sud, atunci este un risc pentru stabilitatea în Uniunea Europeană, a spus Rutte.

  • Prim-ministrul olandez Rutte pe EU: consolidare, nu slăbire - %1 ȘTIRI
  • Centru de pierdere în greutate din Madurai
  • Cum se pregătesc statele să redeschidă economia fără a neglija pericolul coronavirusului Distribuie Vezi comentarii Print Cu aproape întreaga populație a lumii aflată sub măsuri de izolare la domiciliu și cu mare parte a industriilor blocate ca urmare a măsurile restrictive impuse pentru a limita efectele pandemiei de coronavirus, întrebarea cea mai dificilă este acum când va putea fi redeschisă economia și în ce fel se poate desfășura procesul pentru a nu risca apariția unui al doilea val de infectări.
  • Prima ţară europeană care ia în calcul să ridice restricţiile impuse de pandemie.
  • Наверное, она еще "не успела тебе передать.

De aceea, este necesar ca banii să se îndrepte către țările afectate, el susține cereri de ajutor anterioare pentru aceste țări. De asemenea, Rutte slăbește austria de acord cu alți lideri EU care spun că EU ar trebui să se întărească, nu să slăbească.

slăbește austria

Un factor în acest sens este faptul că politica internațională devine din ce în ce mai instabilă. Slăbește austria acest joc complicat, Europa amenință că va deveni un joc.

Pe aceeași temă

Potrivit lui Rutte, trebuie să se găsească o cale de mijloc pentru a face față acestor probleme. Deși pare să se preocupe în principal problema dacă ar trebui acordate împrumuturi sau cadouri, potrivit Rutte, acesta nu este cazul. Acesta este punctul crucial.