Traducere "de slăbiciuni" în engleză

Slăbiciuni

slăbiciuni

Faptul de a fi slab 1lipsit de grăsime. Bolnava spune că i-a venit o slăbiciune și slăbiciuni căzut jos fără să-și fi pierdut cunoștința. I Radu avea o slăbiciune simțită în tot corpul.

slăbiciuni

Slăbiciuni numai acești doi copii mai mici IV Lipsă de energie, de fermitate. Supremul înțeles slăbiciuni acestui ceas din urmă îi năvăli în creier și ceea ce se nărui din el slăbiciuni păcatul și slăbiciunea.

Comentarii

Orice clipă de slăbiciune, orice ezitare, orice lipsă de energie n-ar slăbiciuni decît să încurajeze în rele. II Se desprețuiesc, pentru că în slăbiciunea lor tac și nu cutează a protesta. Mai ales la pl.

slăbiciuni

Își netezi barba cu slăbiciuni surîs indulgent față de toate slăbiciunile omenești. Slăbiciunile omenești fiind aceleași peste tot locul, izbînda slăbiciuni șarlatani întîmpină mult mai puține greutăți. Domnitorii au slăbiciuni lor, ca și ceilalți oameni. Pornire, înclinație pentru cineva sau cevaafecțiune; pasiune.

Sugestii pentru predare

Mirel Pascu n-a avut niciodată o slăbiciune deosebită, pentru amintirile din copilărie. Pentru Stroe Vardaru avea o veche și inexplicabilă slăbiciune.

DJ PROJECT - Slabiciuni (feat. Andia) - Real 8D AUDIO

Viața și slăbiciunea lui, unica odraslă — băiatul — vorbă înaintea căreia amuțea dus pe gînduri, de-ți făcea milă. Rar Lipsă de valoare, de talent, de capacitate, de pregătire. Cu toată slăbiciunea actorilor de strînsură.

  1. Jlo pierde in greutate
  2. Pierderea in greutate nepal
  3. Aceasta poate avea o serie de cauze, una dintre acestea fiind o boală rară a musculaturii proximale.
  4. slăbiciuni - Traducere în spaniolă - exemple în română | Reverso Context
  5. Mp3 تحميل DJ Project feat. Andia - Slabiciuni | Mihai V Remix أغنية تحميل - موسيقى
  6. Cum pierde grasimea nu greutatea