Slăbire placebo

Snap Imagine via Shutterstock În ziua când canabisul a devenit legal în Canada, presa a slăbire placebo glume despre magazine care rămân fără chipsuri și povești despre vânzarea prăjiturilor în fața unui dispensar.

slăbire placebo 10 kg pierdere de grăsime

Chiar dacă sunt amuzante, glumele despre munchies pofta de mâncare ridicată după consumul de iarbă au surclasat pierderea în greutate barney temă mai importantă și mai surprinzătoare despre sănătatea publică: Iarba ar putea ajuta oamenii să slăbească.

Relația dintre greutatea corporală și consumul de canabis a devenit mai clară abia în ultimul deceniu.

slăbire placebo cum să slăbești încet și ușor

Doctorul Yan Le Strat, profesor de psihiatrie la Universitatea Paris, a publicat în o analiză a două seturi de date din sondaje realizate din — în American Journal of Epidemiology.

Primul a venit de la Studiul Național Epidemiologic pe alcool și probleme conexe și a inclus 43 de oameni intervievați. A arătat că 16,1 la sută dintre consumatorii de canabis erau obezi versus 25,3 la sută dintre cei care nu consumau planta.

Cei cărora li s-a administrat combinaţia de medicamente au slăbit în medie cu 9 kg mai mult într-un an în comparaţie cu cei care au primit un placebo. De asemenea, s-au observat îmbunătăţiri în ceea ce priveşte presiunea arterială, nivelul colesterolului şi în ceea ce priveşte slăbire placebo ce măsoară nivelul inflamaţiei. În prezent, un singur medicament este aprobat de către Administraţia Alimentelor şi Medicamentelor din SUA pentru un tratament de slăbire de lungă durată — orlistatul, care se vinde în farmacii în compoziţia medicamentului Xenical. Acesta acţionează prin blocarea absorbţiei de grăsimi din intestin, dar nu afectează pofta de mâncare.

Al doilea set a venit din sondajul făcut de Studiul Național pe Comorbiditate. Dintre cei 9 de oameni care au răspuns, 17,2 la sută dintre utilizatorii de canabis au fost obezi, versus 25,3 la sută dintre cei care nu erau consumatori.

Descoperirile slăbire placebo fost și mai pronunțate când consumatorii înrăiți cei care fumau iarbă slăbire placebo mai mult de trei ori pe săptămână au fost comparați cu cei care nu au consumat niciodată planta.

Un sondaj australianrealizat pe 2 de tineri cu slăbire placebo de 21 de ani, a descoperit cam același lucru. Din nou, consumatorii de canabis aveau mult mai puține șanse să devină obezi sau supraponderali. Țigările cu tutun duc și ele la pierderea în greutate, iar consumatorii de canabis slăbire placebo adesea și tutun. Totuși, descoperirile au continuat și după ce au urmărit consumul de tutun.

Nita Alina Niciun comentariu efect placebo vindecareefectul placebo Efectul placebo este cunoscut de mult timp, iar adeseori se vorbeste despre acesta atunci cand slăbire placebo in discutie diverse vindecari miraculoase. In special in medicina au fost remarcate efectele acestui extraordinar fenomen, care se petrece atunci cand o persoana crede cu tarie in ceva. Probabil ca ai auzit despre efectul placebo si renumitele pastile de zahar oferite pacientilor, in loc de medicamentele reale. Cei care nu stiau despre ce este vorba, au luat tratamentul si s-au simtit mult mai bine! In special ca in prealabil medicii i-au asigurat ca acele medicamente erau extrem de eficiente.

Le Strat este deschis posibilității că o greutate redusă la consumatorii de canabis nu ar fi un rezultat direct al plantei. După părerea lui, numai datele clare, în locul unui sondaj, ar putea dovedi o legătură directă.

În ce alimente se găsește?

Din fericire, un asemenea experiment se pare că există. Din până în21 de State din SUA au legalizat marijuana medicinală. Au analizat datele ca să vadă cum s-au schimbat de-a lungul timpului obezitatea, băutul, consumul compulsiv de alcool și activitatea fizică, dar și după ce s-au schimbat legile. Per total au descoperit că obezitatea a scăzut cu doi până la șase la sută slăbire placebo statele care au legalizat iarba.

placebo in cura de slabire – Doctor Expres

Analiza lui Sabia a oferit câteva explicații posibile pentru pierderea în greutate în statele unde a fost legalizată marijuana. Tinerii aveau mai puține șanse să bea compulsiv.

slăbire placebo pierderea în greutate oprah până în prezent

Poate au înlocuit berea cu canabisul care nu are calorii. Iar oamenii de vârstă mijlocie se antrenau mai des.

slăbire placebo va pierde in greutate va pierde grasimea corporala

Poate canabisul medical a făcut ceva pentru toate aceste dureri cronice, care altfel i-ar fi țintuit pe canapea. Totuși, niciuna dintre astea nu ne răspunde cu adevărat la întrebarea care ne frământă. Să fumezi iarbă poate cauza direct pierderea în greutate, indiferent de alte alegeri din stilul slăbire placebo viață?

Am avea nevoie de un studiu de control cu placebo ca să răspundem la întrebarea asta la oameni și suntem departe de a face unul.

Sunt sute de compuși chimici în fumul de canabis, cel puțin 61 dintre care sunt cunoscuți să fie unici slăbire placebo marijuana. Oamenii de știință din medicină din Vest preferă să facă teste de control cu placebo cu pastile.

slăbire placebo povești de succes pierdere în greutate-inspirație

Până acum CBD în doze mari a fost testat într-un studiu clinic cu pacienți diabetici, dar nu s-a observat nicio pierdere în greutate. Totuși, când a fost întrebat dacă ar recomanda canabisul unei persoane obeze care încearcă să slăbească, slăbire placebo său a fost nu. Dar speră să se facă un test de control cu placebo.

Top citite acum

Într-adevăr, în absența unui studiu de control cu placebo, nu putem spune că un om care nu consumă canabis ar avea vreun beneficiu dacă se apucă. Dar testele deja realizate pe populație nu neagă că oamenii care folosesc planta și-au dat probabil seama cum s-o incorporeze într-un stil de viață mai ușor.

slăbire placebo ardere grasă kapseln

Și chiar dacă nu putem spune dacă se datorează consumului mai scăzut de alcool, mai mult sport sau unei vieți mai puțin stresante, probabil că nu merită gluma cu chipsurile.

Matt Strauss este medic la Guelph, Ont.

  • Drepturi de autor © Doctor Expres.
  • Efectul PLACEBO. Cum functioneaza si de ce este eficient - f11.ro
  • Cum pierzi grăsimea omentum
  • De: Dima Cristian Mintea fiecăruia poate fi un instrument puternic de vindecare atunci când i se oferă șansa.
  • Doza de salbutamol pentru pierderea de grăsime
  • CLA - Ajutorul tau în lupta pentru slăbire - Myprotein Blog