Întreabă doctorul | Site oficial Netflix

Slăbire shalini

Pierderea în greutate a vanității Tokyo pierderea de grăsime a tehnologiei noi

Sezonul 1 Anul lansării: De la exerciții fizice la infertilitate și somn, o echipă de doctori oferă sfaturi specializate, demască mituri medicale și testează ultimele metode de tratament. Obezitatea 29 min De ce e atât de dificil să slăbim și să nu ne îngrășăm la loc?

sfaturi ușoare pentru a pierde grăsime cel mai bun supliment natural de ardere a grăsimilor

Doctorii dezvăluie ce determină mâncatul în exces și descoperă un tip de grăsime benefică pentru slăbit. Somnul 29 min Shalin caută un tratament pentru sforăit, Renee ajută o adolescentă care suferă de insomnie, iar Sandro vrea să afle dacă ne ajung opt ore de somn.

  • Scădere în greutate leda muir
  • Pin on Healthy start
  • Bbq sa slabesti
  • Ziua de Cluj | Curs de dans indian
  • Arzător de grăsimi pentru menopauză

Alergiile 29 min Shalin analizează de ce crește numărul alergiilor. Sandro întâlnește cercetători care se apropie de găsirea unui leac.

pierdeți în greutate pentru echipajul de cabină csi pierdere in greutate

Dieta 29 min Sandro studiază legătura dintre mâncare și starea sufletească, Shalin își face testul de intoleranță la lactoză, iar Renee compară băuturile pentru sportivi cu apa.

Durerea 27 min Sandro e voluntar într-un experiment care îi testează nervii.

Întreabă doctorul

Genetica 29 min Shalin cântărește argumentele pro și contra secvențializării genomului său, iar Renee află cum ajută doi slăbire shalini la tratarea unui băiat cu o boală genetică autoimună.

Alcoolul 28 min Shalin și prietenii lui se slăbire shalini pentru un experiment alcoolic la prânz, iar Renee află cum consumul compulsiv de alcool poate afecta creierele adolescenților.

Sportul 27 min Sandro încearcă un antrenament de șapte minute, Shalin își dă sufletul concurând cu un atlet de elită, iar Renee află ce efect are sportul asupra sănătății psihice. Colonul 28 min După ce testează două diete, Shalin află ce slăbire shalini contribuie la sănătatea colonului.

100 de zer este bun pentru pierderea în greutate puteți viza arderea grăsimilor

Renee slăbire shalini dezvăluie un tratament surprinzător pentru bolile intestinale. Răceala și gripa 27 min Doctorii ne arată cum putem preveni răcelile, discută ce leacuri băbești funcționează și ne spun care este stadiul cercetărilor pentru un vaccin antigripal universal.

slăbește 70 kg la 60 kg pierderea de grăsime vs scară

Simțurile 27 min Renee studiază legătura dintre miros și amintiri, Sandro distruge niște mituri despre vedere, iar Shalin își testează auzul. Sexul 28 min Doctorii iau la disecat știința referitoare la sex, de la metodele contraceptive și istoria prezervativului, până la un nou tratament promițător pentru infertilitate. Slăbire shalini multe detalii Disponibil pentru descărcare Genuri Documentare despre știință și natură ,Stil de viață,Seriale TV australiene,Programe despre știință și natură, Serial documentar Acest serial este

pierderea in greutate a desertului pb & j rău pentru pierderea în greutate