Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Slăbire socială

Conținutul

  slăbire socială slăbește fesele șoldurilor

  Cercetătorii din Europa au descoperit că nu doar numarul de ore dormite influenţează greutatea, ci și momentul în care te culci sau ora la care te trezești dimineața. Munca și îndatoririle sociale sunt dăunătoare pentru că întrerup ceasul natural al organismului, cunoscut drept ceasul circadian.

  slăbire socială pierd in greutate atat de lent

  Un nou termen apărut pentru a descrie acest fenomen este Oboseala socială Social jetlag. Ceasul circadian este important în reglarea metabolismului, iar întreruperea lui poate contribuila apariția problemelor legate de greutate, susțin cercetătorii. Toți slăbire socială diferiți când vine vorba de cantitatea de somn de care avem nevoie.

  slăbire socială arderea grăsimilor interne

  Acesta este momentul în care omul trebuie să realizeze cât de importantesunt prevenţia şi protecţia, iar măsurile de precauție trebuie luate înainte ca ceva rău să se întâmple.

  Cercetătorii au descoperit că femeile și bărbații care au folosit un ceas deşteptător pentru a se trezi  devreme în timpul săptămânii, astfel dereglând ceasul natural al organismului, iar apoi slăbire socială dormit mai mult în weekend sau în zilele libere, erau predispuși să aibă un indice de greutate mai ridicat.

  slăbire socială file subțiri pierdere în greutate

  Cercetătorii susțin că un factor al epidemiei de obezitate este stilul de viață modern şi faptul că trăim împotriva ritmului natural. Acest studiu subliniază faptul că obiceiurile sănătoase de somnsunt mai importante decât am crezut.

  slăbire socială 2020 Camaro ss pierdere în greutate

  Astfel, stabilirea unui program relaxant, dar fix,pentru ora de culcare și trezirea slăbire socială la aceeași oră în fiecare dimineață, fac parte dintr-o rutină zilnică sănătoasă.