Account Options

Slabire svt. Rată de contagiune sub 1 în Suedia. Expert: Asta înseamnă că pandemia va slăbi treptat

slabire svt scădere în greutate cum să mănânci

Anders Tegnell, epidemiolog în cadrul Agenţiei suedeze de sănătate slabire svt, a spus că această rată de contagiune este sub 1 de mai multe zile, ceea ce înseamnă că numărul mediu de persoane pe care o persoană bolnavă le infectează este mai mic de 1. Date oficiale ale Agenţiei de sănătate publică arată că rata de răspândire a fost relativ stabilă în jur de 1 de la 10 aprilie încoace.

slabire svt plexul combo pentru pierderea de grăsime

La 1 aprilie rata era de 1,4, iar la 25 aprilie, cea mai recentă dată când a fost publicată oficial această informaţie, era de 0,85, după mai multe zile de declin. Slabire svt interviul său, Tegnell a confirmat că rata a rămas la sub 1, deşi noile date nu au fost încă făcute publice. Suedia a atras atenţia la nivel internaţional, dar şi reacţii de scepticism, în legătură cu decizia sa de a nu introduce măsuri stricte de izolare şi de a nu închide restaurantele şi barurile.

slabire svt arzătorul de grăsime original

Grădiniţele şi şcolile cu clasele au rămas deschise. Deşi au fost introduse unele restricţii şi liceele şi universităţile sunt închise, Suedia s-a bazat în mare parte pe judecata cetăţenilor în respectarea recomandărilor generale de siguranţă şi distanţare socială.

slabire svt depășește pierderea de grăsime

Totuşi, comparativ cu restul Scandinaviei, Slabire svt are o incidenţă relativ mare a infectărilor şi deceselor. Până sâmbătă dimineaţă, fuseseră înregistrate peste Finlanda vecină a confirmat peste 5. Citeste doar ceea ce merita.

Care este cea mai buna cura de slabire? Dr. Andrei Laslau raspunde

Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.