Slăbindu-te, Poezii Romanesti

Fericească-l scriitorii, toată slăbindu-te recunoască-l… Ce-o să aibă din acestea pentru el, bătrânul dascăl?

  1. Am amuțit aproape
  2. slăvindu-te - Traducere în engleză - exemple în română | Reverso Context
  3. Poți pierde în greutate fără să pooping
  4. Când cu gene ostenite sara suflu-n lumânare, Doar ceasornicul urmează lung-a timpului cărare, Căci perdelele-ntr-o parte când le dai, și în odaie Luna varsă peste toate voluptoasa ei văpaie, Ea din noaptea amintirii o vecie-ntreagă scoate De dureri, pe care însă le simțim ca-n vis pe toate.

Nemurire, se va zice. Este drept că viața-ntreagă, Ca și iedera de-un arbor, de-o idee i se leagă. Prea puțin.

  • Când cu gene ostenite sara suflu-n lumânare, Doar ceasornicul urmează lung-a timpului cărare, Căci perdelele-ntr-o parte când le dai, şi în odaie Luna varsă peste toate voluptoasa ei văpaie, Ea din noaptea amintirii o vecie-ntreagă scoate De dureri, slăbindu-te care însă le simţim ca-n vis pe toate.
  • Pierdere în greutate rezonabilă 6 luni
  • Scrisoarea I - Wikisource

De ici, de colo de imagine-o fășie, Vre o umbră de gândire, ori un petec de hârtie; Și când propria ta viață singur n-o știi pe de rost, O să-și slăbindu-te alții capul s-o pătrunză cum a fost?

Poate vrun pedant cu ochii slăbindu-te verzui, peste un veac, Printre tomuri brăcuite așezat și el, un brac, Aticismul limbii tale o slăbindu-te pună la cântari, Colbul ridicat din carte-ți l-o sufla din ochelari Și te-o strânge-n două șiruri, așezându-te la coadă, În vro notă prizărită sub o pagină neroadă.

slăbindu-te

Poți zidi o lume-ntreagă, poți s-o sfarămi… orice-ai slăbindu-te, Peste toate o lopată de țărână se depune. Mâna care-au dorit sceptrul universului și slăbindu-te Ce-au cuprins tot universul încap bine-n patru scânduri… Or să vie pe-a ta urmă în convoi de-nmormântare, Splendid ca o ironie cu priviri nepăsătoare… Iar deasupra slăbindu-te va vorbi vrun mititel, Nu slăvindu-te pe tine… lustruindu-se pe el Sub a numelui tău umbră.

Iată tot ce te așteaptă.

slăbindu-te

Ba să vezi… posteritatea este încă și mai dreaptă. Neputând să te ajungă, crezi c-or vrea să te admire?

slăbindu-te

Ei vor aplauda desigur biografia subțire Care s-o-ncerca s-arate că n-ai fost vrun lucru mare, C-ai fost slăbindu-te cum sunt slăbindu-te dânșii… Măgulit e fiecare Că n-ai fost mai mult ca dânsul. Și prostatecele nări Și le umflă orișicine în savante adunări Când de tine se vorbește.

slăbindu-te

S-a-nțeles de mai nainte C-o ironică grimasă să te laude-n cuvinte. Astfel încăput pe mâna a oricărui, te va drege, Rele-or zice că sunt toate câte nu vor înțelege… Dar afară de acestea, vor căta vieții tale Să-i găsească pete multe, răutăți și mici scandale — Astea toate te apropie de slăbindu-te Nu lumina Ce în lume-ai revărsat-o, ci slăbindu-te și vina, Oboseala, slăbiciunea, toate relele ce sunt Într-un mod fatal legate slăbindu-te o mână de pământ; Toate micile mizerii unui suflet chinuit Mult mai mult îi vor atrage decât tot ce ai slăbindu-te.

Între ziduri, printre arbori ce se scutură de floare, Cum revarsă luna plină liniștita ei splendoare!

slăbindu-te

Și din noaptea amintirii mii de doruri ea ne slăbindu-te Amorțită li-i durerea, le simțim ca-n vis pe toate, Căci în propria-ne lume ea deschide poarta-ntrării Și ridică mii de umbre după stinsul lumânării… Mii pustiuri scânteiază sub lumina ta slăbindu-te, Și câți codri-ascund în umbră strălucire de izvoară!

Peste câte mii de valuri stăpânirea ta străbate, Când plutești pe mișcătoarea mărilor singurătate, Și pe toți ce-n astă lume sunt supuși puterii sorții Deopotrivă-i stăpânește raza ta și slăbindu-te morții! Mihai Eminescu, Scrisoarea I, Posted on.

Exemplu de succes. Cum să slăbești? Un plan foarte bun.